Başkan'ın Mesajı

Değerli Didimliler ve Sevgili Konuklarımız;

Didim Belediye Başkanlığı görevini bana layık gördüğünüz ilk günden bu yana bana verilmiş olan tüm görev ve sorumluluklarımızın farkında olarak slogan değil iş peşinde olduk. Genciyle yaşlısıyla Didim’de yaşayan herkesin belediye başkanı olmak, ötekileştirmeden, ayrışmadan bir arada yaşadığımız herkesin işini, aşını, huzurunu, gururunu, arttırmak yepyeni bir Didim yapılandırmak için çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Emin olunuz ki ben ve ekibim gece gündüz durmaksızın Didim için, yarının Didim’i için çalışıyoruz.

Sizlere görevimin başına geçtiğim ilk gün de söz verdiğim gibi; yaşadığımız şehrin, güzel Didim’imizin tüm değerlerini ve varlıklarını koruyup kollamaya devam edeceğim. Didim’i Didim’in hak ettiği gibi doğru ekip ve profesyonel kadrolarla gerçek bir turizm kenti yapmak için çıktığımız bu yolda beni yalnız bırakmayarak güç veren desteklerini ileten başta Belediyemiz kadroları başta olmak üzere herkese öncelikle teşekkür etmek istiyorum.

Belediyemiz web sitesi başta olmak üzere tüm iletişim kanallarımızı güncelliyor ve yapılandırıyoruz. Böylelikle daha çok iletişim halinde olmayı ve sizler için çok daha kullanışlı ve verimli bir site oluşturmayı hedefliyoruz.
 Çalışmalarımız süresinde teknik problemler sebebi ile doğabilecek olası tüm aksaklıklar için şimdiden sabrınıza ilgi ve anlayışınıza çok teşekkür ederiz.

En içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dediğimiz gibi, slogan değil iş üretiyoruz.

Ahmet Deniz Atabay

​​​                                                                                                                          T.C.Didim Belediye Başkanı