"Türkiye'nin ilk Vegan Festivali, Didim Vegfest için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor"

Didim Belediyesi ve Türk Vegan ve Vejetaryenler Derneği (TVD) organizasyonu ile 29 Mart Çarşamba günü Didimliler için bir atölye çalışması düzenlenecek.Programda  beslenme , detoks uzmanı Gül Kaynak , TVD dış ilişkiler koordinatörü, vegan yemek yazarı Sevda Sarp ve vegan Türk mutfağı aşcısı Emine Kılıç çok değerli paylaşımlarda bulunacaklar.

29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek festivalde; Didim halkı, etkinlik alanında kurulacak standlarda yerel ürünlerin, otların ve birbirinden lezzetli tariflerinin sunum ve satışını yapacak, hazırlıklarını tamamlayan otel , restoran ve cafeler de vegan&vejetaryen menü servis edecekler.

Bu bağlamda, ilçede konu ile ilgili bilgi paylaşımı ve farkındalık sağlamak için Didim Belediyesi  ile TVD'nin organizasyonu 29 Mart Çarşamba günü Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezin de 1 günlük eğitim ve atölye çalışması düzenleyecek, katılımcılara vegan dostu işletme ve mutfak belgesi verilecek.

Beslenme ve detoks uzmanı Gül Kaynak , TVD dış ilişkiler koordinatörü, vegan yemek yazarı Sevda Sarp ve Emine Kılıç tarafından vegan&vejetaryen  beslenme, mutfakta dikkat edilecek düzenlemeler  ve tarifler üzerine anlatımların ve uygulamalı sunumların gerçekleştirileceği çalışma, ücretsiz ve katılmak isteyen herkese açık olarak gerçekleşecek.

Katılım için 28.03.2017 Salı gününe kadar kayıt yapılması isteniyor ( kayıt ve sorularınız için......)

Didim Belediyesi Halkla İlişkiler Basın Departmanı

Tel:0534 358 18 20