Temizlik İşleri Çalışanlarına eğitim verildi.

Didim Belediyesi, çalışanlarına düzenli bir şekilde eğitim vermeye devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan personele mesleki eğitimler kapsamında iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verildi.

Didim Belediyesi düğün salonunda yapılan eğitimde Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline çalışırken nelere dikkat etmeleri konusunda görsel materyallerle bilgi verdi.22 – 23 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşen eğitimde çalışanların, iş ve meslek hastalıklarına karşı korunması, iş sağlığı mevzuatına uyma, İş güvenliği önlemleri alma ve meslek etiği gereklerine uyma konuları üzerine bilgilendirmeler de bulunuldu.

Çalışanlarımız için ilk önce sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, bu tür eğitimlerle iş kazalarının ve meslek hastalıklarının azaltılmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.