Rengarenk Vosvoslar Didim sokaklarında….

Didim’de bu yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal 1. Vosvos festivali, renkli anlara sahne oldu, şehir turu, konser ve çeşitli etkinliklerle Vosvoscular gönüllerince eğlendi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim Belediyesi, VolksDer, AyvosBus Kulübünün tarafından düzenlenen etkinlik Didim Tavşanburnu Tabiat parkında devam ediyor. Türkiye’nin birçok yerinden 175 Vosvos araçla toplam 350 kişi festivale katıldı. Rengârenk araçlarıyla Didim’e gelen Volkswagen sevdalıları kamp alanına çadır kurarak etkinliğin tadını çıkardılar. Festival kapsamında Tavla turnuvası, plaj voleybolu, halat çekme yarışması gibi çeşitli etkinliklerin düzenlenirken vosvos tutkunları Ankaralı sanatçı Enis Özçelik ve orkestrası konserinde gönüllerince eğlendi.

Festivalin 5. Gününde Tavşanburnu Tabiat Parkından çıkan araçlar Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay’ın da katılımıyla şehir turu düzenlendi. Tur kapsamında en öndeki aracı kullanarak Vosvosculara önderlik yapan Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay, katılımcılarla birlikte Apollon Tapınağı, Atatürk Bulvarı güzergahından Altınkum Yalı Caddesine ulaştı.

Didim’in festivaller şehri olduğunun üzerini çizen Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay, vosvos sevdalılarının kendilerine has bir kimliği olduğunu ifade ederek, kendilerini kentimizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Ayvosbus’un 2009 yılında kurulduğunu belirten Klup başkanı İhsan Metinkale, bizler, doğaya çevreye ve yaşam tarzımıza özen gösteren insanlarız, etkinliğimize Türkiye’nin dört bir yanından dostlarımız katıldığı, bize sunmuş oldukları katkılardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Didim Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Festival 1 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek olup, turnuvalar ile vosvoscu dostlarımız gönüllerince eğlenecek….