Başkan Atabay "Vatandaşlarımıza hizmet için varız"

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına Altınkum Muhtarı Hülya Sümer ile bir toplantı gerçekleştirdi. Altınkum Mahalle Muhtarlığında, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu ve birim amirlerinin de yer aldığı toplantıda, Altınkum mahallesinde yapılan ve yeni yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

Mahalle de yaşanan eksikliklerin giderilmesi için önerilerin sunulduğu toplantıda Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay "Mahallelerini en iyi tanıyan, bilen kişiler muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız, bizim yol arkadaşlarımızdır. Altınkum Mahallemiz de devam eden çalışmalar da muhtarımızla koordineli bir şekilde hareket ediyoruz.  Yaşanan sorun ve eksiklerin giderilmesi adına uğraşlar veriyoruz, çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor, vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet için varız" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sağlamak adına muhtarlarımızla bir araya geleceklerini belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız hep birlikte ilçemiz için çalışıyoruz” dedi.