19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DİDİM’DE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

'19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' dolayısıyla T.C. Didim Belediyesi olarak, belediye binası önünden başlayan fener alayı yürüyüşünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar on binlerce vatandaşımız muazzam bir yürüyüş gerçekleştirdi. T.C. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, vatandaşlarla birlikte yürüyerek bu coşkulu ve anlamlı yürüyüşü gerçekleştirdi.

GENÇLERDEN ATA’YA CEVAP, GECEYE DAMGASINI VURDU

Yürüyüşün ardından Didim Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’ün Gençlige Hitabesi’ni okuyan Başkan A. Deniz Atabay ve ATA’ya cevabını okuyan pırıl pırıl gençlerimiz geceye damgasını vurdu.

YAŞASIN CUMHURİYET! YAŞASIN ATATÜRK!

Başkan Atabay, “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs, kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür. 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşi, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. 19 Mayıs’ı daha da anlamlı kılan; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünü gençliğe bayram olarak armağan etmesi ve ölümsüzleştirmesidir. Eğitimle, bilimle, kültürle, sporla harmanlanmış gençlerimizin, yarınlarımıza umut olacağına inançla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve bu topraklar için gözünü kırpmadan canını veren tüm Şehitlerimizi özlemle anıyor, Gazilerimize sonsuz saygılarımızı sunuyorum. ‘YAŞASIN CUMHURİYET! YAŞASIN ATATÜRK!” seklinde konuştu.

‘KOLPA’ DİDİM’İ COŞTURDU

Başkan Atalay’ın konuşmasının ardından, Didim Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikte Türk Pop müziğinin sevilen gruplarından ‘Kolla’ konseri tüm Didimlilere unutulmaz bir gece yaşattı.