DENİZ YILDIZLARI MİNİKLERİ, BAŞKAN AMCALARIYLA FİDAN DİKİMİNDE

T.C. Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minikleri Başkan amcalarıyla fidan dikti.

Çevre Haftası kapsamında 7 Haziran Perşembe günü, Akköy Bölgesi'nde bulunan T.C. Didim Belediyesi Tıbbi Aromatik ve Fide Üretim Serası’nda Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi 5 yaş grubu öğrencileriyle beraber fidan dikimi gerçekleştirdi. Etkinliğe belediye çalışanları ve veliler büyük ilgi gösterdi.

Miniklerin Başkan amcalarıyla eğlenceli dakikalar yaşadığı farkındalık etkinliği sonrasında Başkan Atabay, öğrencilere boyama kitabı hediye etti.

Fidan dikimi sırasında Başkan Atabay, çocuklara çevrenin önemini anlattı ve çevresine zarar veren insanları etraflarında gördüklerinde uyarmaları için söz aldı.