DİDİM TENİS AKADEMİSİ’NİN İLK KAMPI GERÇEKLEŞTİ

Didim Çamlık Mahallesi’nde 11 Haziran Pazartesi günü Aquasis Hotel’de minik tenisçilere katılım belgeleri verildi.

9-10-11 Haziran tarihleri arasında Didim Tenis Akademisi’nde gerçekleştirilen 10-12-14 yaş aralığındaki sporculara yönelik 3 gün süren ‘Sporcu Gelişim Kampı’ gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kamp sayesinde Didim’e Türkiye’nin birçok yerinden sporcu ve ailesi geldi. 34 sporcunun katıldığı kampta 2 Türk Milli Takım Antrenörü eşliğinde sürdü.

Sporcuların gelişimine katkı sağlamak ve 6 ayda bir gelişimlerini kontrol ederek daha sağılıklı bir şekilde gelişmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kamp, Didim’in eşsiz havasında ve doğasında karnaval havasında geçti. Bir sonraki kamp sürecinin eylülün son haftası olacağı belirtildi.
Antrenörler, kamp sürecinde kendilerine büyük destek veren ve yanlarında olduğunu her zaman hissettiren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca Didim Kaymakamlığı’nın ve Didim Belediyesi’nin ortak düzenleyeceği, 19 Haziran tarihinde başlayacak olan tenis kursuna şuan için 170-180 kaydın olduğunu belirtildi.