BELEDİYE ÇALIŞANLARINA BATI TIP MERKEZİNDEN %25 İNDİRİM

Didim Belediyesi ile Özel Batı Tıp Merkezi arasından imzalanan protokol kapsamında Belediye Çalışanları ve birinci derece yakınlarından, muayene ücretlerinde %25 oranında indirim uygulanacak.

Didim Belediyesi ile Özel Batı Medikal arasında indirim protokolü imzalandı. Didim Belediyesi başkanlık makamında imzalanan protokole Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Özel Batı Tıp merkezi yetkilisi Elvin Kıran ve yönetim kurulu üyeleri: Ercan Türkileri, Cumali Altıyan, Mehmet Cerrah Kıran, Sedat Alpsar katıldı.

İmzalanan protokol çerçevesinde, “Didim Belediye personeli ile 1.derece yakınları ve emekli belediye personellerinin muayene ücretlerinde %25 lik bir indirim uygulanacağı belirtilirken,

İndirimler hastanın ödeyeceği rakamlar üzerinden yapılacak, yapılan indirim oranları Didim Şubesinde geçerli olacak, Tüm İşlemlerin kredi kartlarına bankalar ile yapılan anlaşmalar oranında vade farksız taksitli ödeme imkanı bulunmaktadır.” ifadelerine yer verildi.