BAŞKAN ATABAY’DAN YENİ DOĞAN BEBEKLERE “HOŞ GELDİN” HEDİYESİ

BAŞKAN ATABAY’DAN YENİ DOĞAN BEBEKLERE “HOŞ GELDİN” HEDİYESİ İlçemizde, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak adına, ailelerimize Didim Belediyesi Hoşgeldin Bebek ekibimiz tarafından içerisinde temel ihtiyaçların bulunduğu “Hoşgeldin Bebek” paketi verilmeye devam ediliyor. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın talimatı ile sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen projelerden birisi olan Hoşgeldin Bebek projesi vatandaşlarımıza ulaşmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Hoşgeldin Bebek ekibimiz, ilçemizde ikamet eden ve yeni bebek telaşı yaşayan ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak adına ailelerimizi ziyaret ediyor. Ziyaretler kapsamında ekibimiz içerisinde temel ihtiyaçların bulunduğu Hoşgeldin Bebek paketini ve Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın mektubunu ulaştırıyor. Hoş geldin Bebek faaliyetimiz başladığından bu yana onlarca aileye ulaştıklarını ifade eden, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve mutlu bir Didim'de geleceğe adım atmaları için daima yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.