ATABAY’DAN GENÇLERE TAM DESTEK

DİDİM’Lİ GENÇLER BAŞARIYA KOŞUYOR. 27 - 28 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan YKS öncesi Didim Belediyesi tarafından sınava girecek öğrencilere motivasyon etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet Kent Meydanında düzenlenen etkinlik kapsamında İlçemizde Yükseköğretim sınavına girecek öğrenciler bir araya geldi. Çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği etkinlikte öğrenciler sınav için dileklerini, Didim Belediyesi tarafından maketten yapılan Gelecek Ağacına asarken standlarda bulunan rehber öğretmenlerle de bir araya gelerek sınav stresi ve sınav konusunda sohbet etme fırsatı buldular. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’da öğrencileri yalnız bırakmamak adına etkinlik alanında bulunurken, gençlerle bir araya gelip sohbet ederek destek verdi. ATABAY’DAN GENÇLERE TAM DESTEK Gençlere moral ve motivasyon olması amacıyla bir etkinlik düzenlediklerini belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay “Sınava girecek olan öğrencilerimizi Cumhuriyet Kent Meydanında rehber öğretmenleri ile bir araya getiriyoruz amacımız bu zorlu dönemde streslerini bir az olsun azaltmak” dedi DİLEKLER VE HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞECEK Etkinlik kapsamında Cumhuriyet Kent Meydanına Gelecek ağacı koyduklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “öğrencilerimiz sınav ile ilgili dileklerini bu ağaca asacaklar, bu dileklerin onlara şans getirmesini istiyoruz, dileklerinin ve hayallerinin gerçeğe dönüşeceğine inanıyorum. Her konuda ilçemizdeki gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz ifadelerine yer verdi. Etkinliğe katılan tüm öğrencilere Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın başarı dileklerinin yer aldığı mektup ve Sınav seti hediye edilirken, Etkinlik ikramlar ve müziklerle son buldu.